Edelsmederij


In ons Max-team is een zeer vakbekwame en gediplomeerde goudsmid werkzaam. Met zijn kennis en vaardigheden kunnen wij voor u zeer veel betekenen op het gebied van reparaties van uw sieraden, horloges, zilverwerk, het zetten en controleren van edelstenen en het maken van nieuwe sieraden. Sieraden in alle edelmetalen, maar ook titanium, edelstaal, zirkonium etc. behoort tot ons pakket.

Uniek is het digitaal 3 dimensionaal ontwerpen van sieraden. Deze professionele ontwerpen kunnen wij in onze winkel presenteren op een digitaal scherm om u een mooi beeld te geven van het design van uw sieraad. Dit kan betrekking hebben op nieuwe sieraden, maar ook het vermaken van reeds bestaande sieraden of edelmetalen. Dit ontwerp is geheel kosteloos en biedt daarnaast een kostenbesparing in de arbeidskosten van het maken van het sieraad dan bij traditioneel goudsmidwerk.

Tegenwoordig beschikken wij ook over een 3-D printer. Met deze printer kunnen wij u ontwerp printen, zodat u een tastbaar beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Voorbeeld digitaal ontwerp en eindproduct:


Sieraad uit eigen atelier

Bij herinneringssieraden wordt er vaak gebruik gemaakt van de vingerafdruk van een dierbare, maar wist u ook dat wij geschreven tekst in sieraden kunnen verwerken.

In deze hanger in de vorm van een hart is aan de voorzijde de vingerafdruk van opa verwerkt en op de achterzijde van het hart, de tekst die opa op zijn laatste dag nog heeft geschreven. Hoe bijzonder!

 

Trouwringen

Herdenking sieraden

Hangers


Armbanden

Ringen

Diverse

MAX