Kids

Op het gebied van kindersieraden hebben wij een zeer uitgebreide collectie sieraden en horloges.

De horloges zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Op elk horloge is een garantietermijn van minimaal twee jaar van toepassing en daarnaast bieden wij nog één jaar batterijgarantie.

Indien uw horloge binnen één jaar na aankoop stil komt te staan, dan kunt u door middel van het aankoop- of garantiebewijs een nieuwe batterij gratis in uw horloge laten zetten. Deze service geldt ook voor dames- en heren horloges.

In onze zilvermolen vindt u verschillende soorten oorbellen, hangers, bedels, armbanden en colliers. Ook hierbij wordt gelet op de huidige trends en modekleuren.

Piccolo is een merk dat speciaal voor de kleintjes onder ons een armband of collier aanbiedt, waar u bedels/beads kunt opdraaien om een eigen armband te creëren.  De verschillende combinaties en vrolijke kleuren maken elke armband uniek. Piccolo speelt snel in op nieuwe trends en gaat met de seizoenen mee. De collecties bestaat al uit meer dan 500 bedels/beads en groeit nog steeds!

Colori junior

Colori watches zijn speciaal voor de kids ontwikkeld, voor zowel jongens als meisje. De horloges zijn voorzien van een kunststof band, die eenvoudig schoon te houden is. Een volle wijzerplaat heeft en het horloge is er al vanaf € 25,-,