Herdenkingssieraden

Een herinneringssieraad heeft niet alleen betrekking op het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.

Wilt u graag een sieraad laten vermaken? Bijvoorbeeld zoals het vermaken van trouwringen? Dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht.

Herdenkingssieraden zijn een gevoelig en emotioneel onderwerp. Bij ons kunt u een mooi, uniek en bijzonder herdenkingssieraad laten maken of eventueel bestellen uit de collectie van

See You Gedenksieraden & As sieraden.

Wij nemen de tijd voor u om het sieraad te bespreken en te ontwerpen. In het herdenkingssieraad kunnen wij eventueel foto's, as, vingerafdruk en een haarlokje verwerken. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden. 


Deze ring is gemaakt van zilver met een afdruk van een hondenpootje.

Ook is het haar en de as van het hondje geplaatst in de ring.

Op deze manier draagt uw dierbare huisdier altijd bij u.Deze ring hebben wij gemaakt van oude gouden ringen van onze klant.

Ook de stenen zijn uit de zettingen gehaald en weer terug geplaatst in de nieuwe ring, in het midden is de as geplaatst met een witte tint waardoor deze er uit ziet als een edelsteen.

Rechts ziet u de presentatie van het sieraad om onze klant een idee te geven hoe deze eruit gaat zien.

Links is het uiteindelijke resultaat, een bijzonder mooie ring met voor onze klant een grote emotionele waarde. Onze klant was dan ook erg blij en emotioneel bij het ontvangen van de ring. Dit geeft ons ook weer een goed gevoel.