Herdenkingssieraden

Een herinneringssieraad heeft niet alleen betrekking op het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.

Wilt u graag een sieraad laten vermaken? Bijvoorbeeld zoals het vermaken van trouwringen? Dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht.

Herdenkingssieraden zijn een gevoelig en emotioneel onderwerp. Bij ons kunt u een mooi, uniek en bijzonder herdenkingssieraad laten maken of eventueel bestellen uit de collectie van See You Gedenksieraden.

Wij nemen de tijd voor u om het sieraad te bespreken en te ontwerpen. In het herdenkingssieraad kunnen wij eventueel foto's, as, vingerafdruk en een haarlokje verwerken. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden. 

Tegenwoordig is het ook mogelijk om moedermelk in sieraden te verwerken. Leg het prachtige moment van een geboorte vast in een sieraad met moedermelk en creëer een liefdevolle herinnering.

Tevens is het ook mogelijk om van uw favoriete dier het as, haar van de vacht, veertjes of manen in een sieraad te verwerken.