Trouwsieraden

Voor de mooiste dag van uw leven bieden wij u trouwringen van Gerstner en EGF. Dit zijn topmerken op het gebied van trouw-sieraden. Zij bieden een grote collectie trouwringen aan die eventueel naar wens aangepast kunnen worden. De trouwringen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en prachtig uitgevoerd.

Wij hebben onlangs de collectie trouwringen van AG Gerstner weer uitgebreid met aanzoek- en verlovingsringen.

Mochten deze collecties niet uw wensen kunnen vervullen, dan kunnen wij ook handgemaakte ringen voor u maken. Onze specialiteit is een ontwerp van de trouwringen in digitaal 3 dimensionaal uit te voeren en dit ontwerp te presenteren bij ons in de winkel. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Wij vervaardigen uw trouwringen uit alle edelmetalen, zoals: goud, zilver, titanium, zirkonium en edelstaal en combinaties hiervan.
Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, dan zien wij u graag in onze winkel. Hiervoor hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Indien het voor u niet mogelijk is om tijdens onze reguliere openingstijden onze winkel te bezoeken, dan kunnen wij ook daar buiten een afspraak in overleg met u maken.

 


Onze merken:

- AG Gerstner

- EFG Eduard G. Fidel